Wie zijn wij?

Finance, HR &

technical support

Engineering &

technical support

Ecological salesdriver

“ Ik ben de duizendpoot van EXIE . Ik hou ervan het overzicht te behouden en alles in goede banen te leiden. Ik ben graag on top of things en zorg ervoor dat elk project een persoonlijke aanpak geniet. Elke challenge vraagt een specifiek plan op maat. Ik ben daarnaast gebeten door innovatie en reizen, wat netjes naast mekaar kan bestaan natuurlijk! ”

“Een probleem bestaat niet, het is telkens opnieuw een uitdaging om een juiste oplossing te vinden! Ik ben een doener met oog voor het kleinste detail. Als gewezen zaakvoerder van een grote boerderij ken ik elk hoekje van het land en hoe ermee om te gaan. Sinds meer dan 6 jaar kweek ik Hennep en ken ik alle geheimen van de voor velen (nog) onbekende plantensoort … Gepassioneerd door de natuur kan je zeggen en dat geldt zeker op het bord of in het glas, want ik ben een Bourgondiër pur sang!

“Ik sta in voor het geluk van onze klanten en dat neem ik erg serieus. Elk project is uniek en daarom is het belangrijk tailormade te werken. Ons doel is niet enkel fabrikant/leverancier te zijn, we willen een betrouwbare partner zijn die samen op lange termijn de cirkel rond maken … Van ‘(hennep)zaadje tot helemaal aan het gaatje’. Ik hou van muziek en lekker eten, net zoals zijn dochter Océane.”

Marketing, logistics

& production

Ik ben het ‘jonkie’ van het team , wat een enorm voordeel is om voeling te krijgen met wat de “next generation” wil aanvangen met onze planeet. Ik sta in voor een groot deel van de productie. ik ben een meester in combinaties maken om beter te doen en zorgt ervoor dat onze klanten perfect op de hoogte zijn van de laatste stand van zaken. “Arne doet vaak ’s morgens de deur open, maar tegelijk ook ’s avonds het licht uit!”